Știi cum sa bei vodcă și să te distrezi mult?

29.10.2021

Vodca este cea mai bună parte a oricărei petreceri perfecte. Iar o petrecere reuşită este aceea unde vrei să rămâi treaz şi să te distrezi. Tu știi cum să bei vodcă și să te distrezi mai mult timp? Iată, în cele ce urmează, cum ar trebui să bei vodcă în mod corect, pentru a nu te îmbăta uşor.
Cea mai bună cale este de a urmări cum reuşesc ruşii sa bea foarte multă vodcă și totuși să rămână treji. Adică sa îi întrebăm pe “profesori”…
Dacă întrebi un rus cunoscător în arta băutului de vodcă, mai întâi, te va invita să beţi împreună. Şi numai după aceea îţi va arăta secretul. Şi vei fi uluit ce simple şi puţine sunt secretele maratonului de băut vodcă…
Trebuie să mănânci înainte și după ce bei vodcă şi să îţi cunoşti nivelul de toleranță la alcool.
Iată câteva sugestii despre cum să bei vodcă și să rămâi treaz.

Cum să bei vodcă și să rămâi treaz mai mult timp?

Mănâncă şi bea apă multă!

Pentru a evita mahmureala după consumul de vodcă este musai să bei apă multă şi să mănânci bine. Acest lucru necesită să bei destule lichide și să mănânci înainte de a începe să bei. În afară de asta, este de asemenea o idee bună să mănânci în continuare în timp ce bei.
Iată ce se întâmplă dacă vei face aşa… Practic, vei încetini procesul de absorbție a alcoolului de vodcă în organism şi vei ţine sub control efectele sale negative. Iar efectele secundare nedorite ale mahmurelii, greața, durerile de cap, sau lipsa echilibrului, nu vor apărea pentru că alcoolul nu îţi va deshidrata puternic organismul, slăbindu-l.
Prin urmare, să bei apă și să mănânci este “arta” de a rămâne treaz în timp ce participi la acest maraton de a petrece cu vodcă.

Bucură-te de gustul de vodcă şi bea încet!

Daca vrei să te bucuri de această petrecere şi de această băutură minunată, cu siguranţă ca vei vrea sa te răsfeţi cu mirosul, aromele și gustul unei vodci perfecte. Acest lucru este posibil doar atunci când bei încet, lasănd aromele şi textura perfectă a vodcii să te uimească pe rând. Când înghiți băutura dintr-o dată, introduci toate aromele simultan în organism. Şi nu le mai simţi, mai ales dacă vodka este şi foarte rece….
În plus, dacă bei repede, vei avea prea mult alcool în corp și în sânge, ceea ce aduce rapid efectele negative ale îmbătarii.
În schimb, dacă bei încet, ca un “professor” rus, îi dai corpului tău timp pentru a absorbi şi metaboliza alcoolul treptat, chiar în timpul petrecerii tale perfecte. Şi vei rămâne treaz şi stâpîn pe situaţie ore îndelungate în timp ce te vei bucura de vodca perfectă!

Poţi să trişezi. Diluează băutura!

E logic să te îmbeţi ultimul din gaşca ta dacă trişezi şi diluezi vodka cu apă. Procedînd aşa vei reduce în mod eficient concentrația de alcool din corpul tău și efectele sale dăunătoare asupra organismului.Dar trebuie să mai şti un secret.
Să adaugi în vodcă băuturi carbogazoase, băuturi dulci sau sifon nu este o idee bună pentru că va înrăutăţi lucrurile pentru tine. Starea de ebrietate şi diminuarea autocontrolului se va instala mai repede. Şi nu vrei asta!

Nu amesteca vodca cu alte băuturi alcoolice!

Stiinţa “băutului de alcool” ne învaţă că, dacă începi cu vodcă, cel mai bine este să rămâi doar la vodcă. Consumul de alte băuturi precum bere sau whisky sau chiar vin în același timp poate accelera impactul alcoolului asupra organismului.

Mănâncă după ce ai băut un shut de vodcă!

A face un concurs de băut shut-uri cu vodcă este punctul de apogeu al oricărei petreceri perfecte. Noi ştim asta şi îţi dorim să fii în picioare atunci când se termină. Tot ce trebuie sa faci este să mănânci ceva imediat după ce ai băut un shut cu vodcă. Așa procedează rușii care sunt cunoscuţi pentru rezistenţa lor la îmbătare. Secretul este că mâncarea se dovedeşte cel mai bun mod de a neutraliza impactul alcoolului în exces.
De la profesorii “de băut vodcă” ruşi citire… serveşte imediat după shut câteva felii de lămâie după care delectează-te cu gustări sărate, castraveți sărați sau murături. Toate aceste ingrediente împreună reduc impactul alcoolului din vodcă.

Bea vodcă inteligent şi păstrează-te implicat!

Priveşte petrecerea ca un maraton. Este important să te simţi bine bând vodcă. Dar, la fel de important este să îţi păstrezi remumele de tipul care “ţine la băutură”. Secretul aici este să vă mențineți mintea angajată. Cu cât poți menține mai mult creierul angajat, cu atât vor îţi vor creşte șansele de a rămâne treaz şi de a fi recunoscut ca un băutor inteligent de vodcă. În timp ce bei, încearcă să fii tot timpul în mişcare şi să fii motorul social al petrecerii!

Cunoaște-ți limita la cât de mult poți bea!

Aici este chiar evident sfatul “nu bea mai mult decat poţi să duci”. Şi, mai ales, nu bea tot odata. Arta băutului spune că la o petrecere trebuie să bei cantităti mici odată. Trebuie sa mănânci şi să bei, sa bei apă si să bei vodcă şi tot aşa. Si sa nu bei maim ult decât ştii ca poţi să duci. Dacă nu faci aşa, fii sigur că te vei îmbăta. Fiecare om are o capacitate diferită de a consuma alcool. În general, bărbaţii pot metaboliza o cantitate dublă de alcool decât femeile. În timp ce unii se pot bucura de mai multe shut-uri de vodcă fără să se îmbete, alții trebuie să se oprească după primele două shut-uri.
Este cel mai important să ții cont de capacitatea ta de băut în timp ce te bucuri de vodcă. Nu te hazarda şi nu te lua după ce şi, mai ales, cât beau alții la o petrecere. Odată ce ți-ai asumat propriile limite, poți să te bucuri de băutură și să rămâi în continuare treaz!
Concluzia e simplă. Fără o vodcă Perfectă nu exista o petrecere! Şi fară a -ţi propune o conduită responsabilă vei risca să strici atmosfera unei petreceri reuşite. Şi nu-ti doreşti asta!
Aşadar, bea inteligent şi responsabil, rămâi treaz şi bucură-te de aromele şi senzaţiile unei vodci perfecte. Explorează viaţa perfectă! Ia-ţi gustul perfect! Pentru că suntem tineri!

vinexport focsani vrancea
NEWSLETTER
Fii printre primii care află noutăți despre produsele noastre