Bere

Atelierul de Bere artizanala Zboina a fost creat in 2018. Am achiziționat și modernizat o mică fabrică locală de bere.

Am început prin utilizarea creativă a mai multor combinatii de tipuri de malț și hamei. Am continuat experimentând și mărind timpului de fermentație a berii. Cu perseverență, am creat cu succes un portofoliu de bere artizanala de care suntem mandri. Din pasiunea pentru bere, vă oferim o colecție de autor semnată Brewmaster: George Cristea. Gradul de fermentație al acestor beri artizanale este de 78%, ceea ce imprimă o plinătate a gustului și un frumos echilibru. Berile artizanale Zboina sunt fermentate și maturate natural, timp de 30 de zile. Folosim doar ingrediente naturale. Mai multe tipuri de malt (malț pils de tip A și malțuri weyermann), 3 tipuri de hamei și drojdie de cultură pură. Folosim atat procesul de hameiere la cald, cat si la rece. Beri noastre artizanale sunt nefiltrate, grație procesului natural de limpezire prin decantare gravitațională a drojdiilor în surplus, în condiții de temperaturț foarte joasă și presiune înaltă.
“Imagineaza-ti ca faci o bere cu mainile tale, care sa fie pe gustul tau. Probabil ca vei folosi numai ingrediente naturale, timp si grija. La fel ca noi: apa proaspata, mai multe tipuri de malt, mai multe tipuri de hamei si drojdie de cultura pura, imbogatite cu dragoste si respect pentru noua ta bere” – Brewmaster: George Cristea

vinexport focsani vrancea
NEWSLETTER
Fii printre primii care află noutăți despre produsele noastre